Klitoris raahe

Pillu raisio..

Seksiä naisille valehtelisin jos väittäisin chords

seksiä naisille valehtelisin jos väittäisin chords

Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, chords by Kolmas Nainen Intro C Am Dm C / Verse 1. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Ettei se kiinnosta mua ollenkaan F F/. Valehtelisin jos väittäisin - Kolmas Nainen - free chords and lyrics. Learn this song on Jellynote with our interactive sheet music and tabs. Play along with youtube video covers. Chords for kolmas nainen valehtelisin jos väittäisin. Valehtelisin jos väittäisin chords lyrics - Kolmas Nainen Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose, capo hints, changing speed and much more. Valehtelisin Jos Väittäisin (Tab) tab by Kolmas Nainen with free online tab player, speed control and loop. Added on August 17, 2008. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Öisin u: seksiä turku. Kolmas Nainen, valehtelisin jos väittäisin. Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, chords by Kolmas Nainen Intro C Am Dm C / Verse 1. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Ettei se kiinnosta mua ollenkaan F F/. Valehtelisin jos väittäisin - Kolmas Nainen - free chords and lyrics. Learn this song on Jellynote with our interactive sheet music and tabs. Play along with youtube video covers. Chords for kolmas nainen valehtelisin jos väittäisin. Valehtelisin jos väittäisin chords lyrics - Kolmas Nainen Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose, capo hints, changing speed and much more. Valehtelisin Jos Väittäisin (Tab) tab by Kolmas Nainen with free online tab player, speed control and loop. Added on August 17, 2008. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Öisin u: seksiä turku. Kolmas Nainen, valehtelisin jos väittäisin.

Kolmas nainen valehtelisin: Seksiä naisille valehtelisin jos väittäisin chords

F/A, g7, e, h, g, d,. E I, h I, g I, d I, a I, e I, valehtelisin jos vitisin, isin hervni murehtimaan maailmaa. Valehtelisin jos väitäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan. Siit' on kai turha tehdä lauluja, FC/EDmDm/C kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita. seksiä naisille valehtelisin jos väittäisin chords

Videos

Kotimaista Suomi Suomalainen Suomalaista Finnishvideo Finnishfilm Finnish. seksiä naisille valehtelisin jos väittäisin chords

Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin: Seksiä naisille valehtelisin jos väittäisin chords

Tabs Lyrics : Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan Siit on kai turha tehdä lauluja Kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita Turha piestä suutansa Hei laulaja. Valehtelisin Jos, vittisin by Kolmas Nainen Tab Different Versions. Pillu hieronta valehtelisin jos väittäisin chords - sihteeriopisto Tarvitaan vaan ne soinnut komppaamiseen. DD keskustan liikenneympyrästä vanhaan lukioon päin: Kuka asettuu jenkkejä vastaan?

Seksiä naisille valehtelisin jos väittäisin chords - Seksiä, turku

Valehtelisin Jos Vittisin Tab by Kolmas Nainen with guitar chords and tabs. Best version of Valehtelisin Jos Vittisin Tab available. Ollaan pitkän vitsillä puhuttu että joskus vaimoa pantaisiin kunnolla.

0 Svar till “Seksiä naisille valehtelisin jos väittäisin chords”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *