Klitoris raahe

Pillu raisio..

Tramboliini vaimo vieraissa luvalla

tramboliini vaimo vieraissa luvalla

Itseäni tilanne jollain omituisella tavalla kiihotti ja luulen että niin kiihotti vaimoanikin. Lisäsin vielä hieman löylyä sanomalla että olin juuri kylläkin ollut pitkällä työmatkalla, joten en varmaan malttaisi pitä näppejäni erossa Annasta edes vieraana ollessamme. Anna siirsi käteni pois ja ymmärsin hänen haluavan nauttia tuosta kalusta täysin itse. Panin työkaveriani aamukahvilla, menin töihin aamuseitsemäksi, kuten joka päivä tapana. Aviomieheni huitaisee meitä unissaan kädellän, mutta se ei menoa häiritse. Paikalleen jähmettynyt mies tyhjentä pussinsa suojaamattomaan vaginaani ja täytyn hetkessä lämpimistä, hyvin tahmeista nesteistä. Sitten huomasin olevani yksin sängyssä ja ajattelin Annankin menneen tarpeilleen, sillä itselläni rakkoa pakotti. Hän sanoi olevansa todella hellänä kuluneen yön ja aamun jäljiltä Samalla hän sanoi haluavansa nähdä kun laukean omin käsin hänen ylleen. Minulla on hyvä mies, jonka kanssa kaksi lasta. Tytöllä on pimppi ja pojalla pippeli. Petterin käydessä WC:ssä kerroin huomiostani Annalle ja hän tuntui hiprakassaan innostuvan asiasta. Anna tuli paikalle ja toivoi vielä että kävisimme ottamassa yömyssyt jossain ennen kotiin menoa. Tunsin tuosta omituista innostuneisuutta, enkä ollut varma huomasiko Anna itse asiaa vielä tuossa vaiheessa. Suutelin Annan kaulaa ja siirtäessäni kättäni Annan rinnalle törmäsinkin Petterin käteen. Kauaa ei enä kestänyt, kun vaimoni ulvahti ja vavahteli nautinnon huipulla hetken pästä hänen hengitys oli tasaantunut ja nousin ylös antaakseni Petterille tilaa. Turhaan sitä parasta kaveria laittaa kovalle sohvalle, kyllä me kolmestaan mahdutaan, mieheni lupaa humalaisen kostein silmin ja hakkaa Teroa olalle. Suihkujen jälkeen hyvästelimme asunnon isännän ja lupailimme toisillemme pitä tästä mölyt mahassa. Naimisen tahti kiihtyi ja Petteri kouri häpeilemättömästi vaimoani naimisen tahtiin.

Tramboliini vaimo vieraissa luvalla - Keskustelu - Vierasta

Hän painaa minut lujemmin sänkyä vasten vartalollaan ja ottaa rajusti, pitkin pistoin. Petterin palatessa ehdottelin Annalle, että voisimme lähteä kotiin päin vaimoni vastasi pilke silmissän, että kun kerrankin saa olla kahden herrasmiehen kesken hyvä shampanjaa juoden, niin ei pitäisi kiirehtiä. Vartaloaan hän on hoitanut sopivasti salilla ja muutenkin kuntoilemalla, mutta onnistunut säilyttämän varsin naiselliset muodot näkyvine kurveineen.

Keskustelu: Tramboliini vaimo vieraissa luvalla

Tramboliini vaimo vieraissa luvalla 955
Seksileluja netistä panoseuraa turku Petteri kiipesi Annan jalkoväliin ja ryhtyi sovittamaan mahtavan kalunsa turvonnutta terskaa vaimoni litimärkän pilluun. Kaupungilla peräni viheltävät neonliiviset rakennusmiehet, itsevarmasti avuttoman naisen edessä flirttailevat autokorjaajat sekä pikihöyryn kyllästämät vankkaraamiset asfalttimiehet saavat polveni hyytelöksi ja jalkani makaroniksi. Anna hyväili kiveksiäni ja kuiski kuinka hyvältä oli tuntunut nauttia vieraasta miehestä ja miltä oli tuntunut naida todella suurta kalua.
Thai hierontaa helsinki seksiliike helsinki 920
Viikon iltatyttö halvat lentokenttähotellit vantaa 916
Naisten lyhyitä hiusmalleja anime porn movies Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot. Edellisen illan muistikuvat palasivat hitaasti mieleeni ja koin jälleen melkoisen kiihottumisen aallon. Petteri suuteli nyt vaimoni kaulaa ja kuljetti kieltän kohti toista rintaa.
Yhtä aikaa se tukehduttaa ja oksettaa, mutta silti iso kyrpä on kiihottava kielletty hedelmä. On hänellä miesystäväkin, mutta sellainen erakko, että kaiket kesät viettä mökillän kissan kanssa, mitä nyt joskus kuulema käy. Tero puristaa ja venyttä nänniäni kahdella sormellaan, ja luoja, miten suuriksi nisäni ovat paisuneet kiihotuksesta. Kun itse palasin takaisin istui Petteri Annan vieressä kaataen hänelle lisä shampanjaa.

0 Svar till “Tramboliini vaimo vieraissa luvalla”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *