Klitoris raahe

Pillu raisio..

Kulli pillussa seksi siskon kanssa

kulli pillussa seksi siskon kanssa

Siirryin kontalleni hänen pälleen ja aloimme suudella uudelleen. Samalla tunsin, kuinka sen kalu nytkähti pillussani ja se ampui valtavan spermalastin pilluuni. Aah Tä tuntuu niiiin hyvältä, veliseni Aaah mhhhh Oohh Minun ei kauaa tarvinut vedellä pippeliäni siskoni pillussa, sillä jo noin puolen minuutin pästä laukesin ja samalla siskoni sai elämänsä orgasmin. Menin tallin puolelle ja hieroin kättäni tamman pillulla, niin että se kiilteli tamman pillusta valuvista mehuista. Kun avasin teltan oviaukon, huomasin että siskoni oli jo nukahtanut. Sisareni työnsi kielensä hitaasti minun kieltäni vasten ja leikitteli siinä hetken. Keitin kahvia ja tein leipiä. Kauko kävi hieromassa kättän tamman pillussa ja antoi ponin nuuhkia kättän. Se täytti suuni kokonaan ja minun oli vaikea hengittä kalun venyttäessä suupieliäni. Siltä tuli kolme tai neljä kertaa ja joka lasti tuntui kuin sitä olisi litratolkulla. Sain varmaan kolme tai neljä kertaa ennen kuin poni jäykistyi paikoilleen ja pästi hörähdyksen. "Nyt lopetetaan höpinät, kun näkyy tyttö jo punastuvan. Sitten huomasin, että Maikki katseli minua ja arvaisi varmaan, että minäkin olin aivan kiimassa. "Aika lastin se onkin sinulle sästänyt Kauko sanoi nauraen. Siskoni liikahti hieman, joten pätin lopettaa saman tien ja mennä nukkumaan. Maikki meni huoneen laidalla olevan telineen luo ja alkoi heitellä sen pällä olevia loimia ja huopia pois. Tykkän enemmän vaan tästä nesteestä, mitä tästä tulee, siskoni vastasi hymyillen. Ponin karkea karva hieroi mahaani ja rintojani, kun se vetäytyi taaksepäin. "Mikä tämä oikein on kysyin Maikilta. Makasin ponin alla jalat levällän ja tunsin, kuinka sen kalu alkoi vetäytyä pillustani. kulli pillussa seksi siskon kanssa kulli pillussa seksi siskon kanssa

Seksi tarinat: Kulli pillussa seksi siskon kanssa

Kesäinen jokiranta ja sileä kivi. Kivellä minä huiskin virveliä ja olin kovakin kalamies. RepeZ: Metsässä siskon kanssa majaa rakentamassa. Otsikko Metsässä siskon kanssa majaa rakentamassa. Poika ja mulla on yksi pikkusisko.

Kallen iso: Kulli pillussa seksi siskon kanssa

Kun Maikki sai tamman pilttuuseen, hän meni toisessa pilttuussa levottomana tömistelevän vanhemman orin viereen ja taputti sitä pitkä orgasmi suomi 24 treffit kaulalle. Kun kyykistyin, sitä tuli pillustani kuin pissaa ja tuntui, että se ei lopu ollenkaan. Oisit sä voinu mulle sanoo, niin oitais voitu koittaa tätä yhessä. Jaahas, vai tällästä sä tällä teet!

0 Svar till “Kulli pillussa seksi siskon kanssa”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *